Venølejr 2015

6. klasse

Ø-turens faste indslag: Fællesbillede ved byskiltet Ø-turens faste indslag: Fællesbillede ved byskiltet
Mandag d. 18. maj drog 6. klasse traditionen tro til Venø, for at deltage i Dansk Skoleidræts musik- og idrætslejr. Ialt 140 elever og deres lærere var sammen om en masse alternative idrætsaktiviteter på blandede hold.

Mandag fik vi sat vores lækre telte op inden regnen begyndte. Den smule regn var ikke nok til at stoppe 6. klasse lejrlyst, så de deltog med krum hals i aktiviteterne, fik nye bekendskaber og hyggede i teltene.

En af opgaverne var at skrælle kartofler, en anden at spille fodbold på skrænt, men de skulle også lære en afrikansk støvledans. Den optrådte hele lejren med i fællesskab inden aftensmaden. Flere af eleverne fra Skave deltog i stomporkestret under ledelse af Støvle-Kurt.

Alle elever lykkedes med at sove på lejren, super slot. Det er en stor sejr, når man er nervøs for, om man kan, når man er træt og fryser lidt.

Tirsdag skulle vi, efter formiddagens aktiviteter, på ø-tur for at samle nøgler. Det er en tur rundt på øen til levende og døde poster, hvor der skal løses forskellige opgaver. Dejlig tur hvor vi undervejs havde en date med Kirsten, som viste os rundt i Danmarks mindste kirke, og inviterede os på saftevand i hendes sommerhus:-) Vi optjete 22 nøgler, hvilket gav en flot 2. plads kun overgået af de skønne børn fra Idom med 23 nøgler.

Tirsdag var også dagen for klassens underholdningsindslag: Det store stompshow som afsluttedes med inddragelse af fremmede elever. Herefter var der disco, hvor Skave eleverne også var meget aktive...

Ondag startede med fejringen af Lines fødselsdag. Herefter skulle teltene pakkes ned og traileren fyldes. Efter en sidste kraftanstrengelse på boldbanen og en rød pølse, var der afgang mod færgen og tak for denne gang.

6. klasse er fantastiske at være afsted sammen med. De gør virkelig skolen ære med deres indstilling til tingene, deres åbenhed over for andre, deres høflighed og hjælpsomhed. De rydder op efter sig som en selvfølge og påtager sig uden bøvl ekstraopgaver på teltpladsen. Det nævnes også blandt de andre lærere og lejrledelsen, at Skave børnene er skønne.
  • 27-05-2015
    samtaler ved Lise forår 2015 · 3A
  • 28-05-2015
    Samtaler ved Jette forår 2015 · 3A
    Mirjam Løbner Kristensen den 22-05-2015
    Tillykke til Skave Skoles 6. klasse med 2. pladsen ved Regionsfinalen i Netfinder i Herning.
    I gjorde det supergodt - både de 4 elever, der på egen hånd var i Herning, de 3 der supporterede hjemme fra klasseværelset via skype og de 4 der lavede og udgav en meget flot video til klasseopgaven.
    Det var et tæt opløb og der var 3 skoler der endte på en delt førsteplads, deriblandt Borbjerg. Også tillykke til dem fra Skave.
    Karsten Voldsgaard Kloster den 08-05-2015
    Matematiklærer søges til Skave Skole. Se vedhæftet stillingsopslag for yderlig information
    Lisbeth Høj Østergaard den 23-02-2015
    Ændringer i køreplaner