Fastelavnsfest

Fredag inden vinterferien

Blamdt mange gode udklædninger blev de bedste kåret. Blamdt mange gode udklædninger blev de bedste kåret.
Til morgensamling fremlagde 6. klasse, med hjemmelavede powerpoints og videoer, hvorfor vi holder fastelavn og hele skolen sang fastelavnssange.

Gymnsatiksalen blev pyntet op en sidste gang til fastelavnsfest og tønderne blev hængt op, mens alle børn klædte sig ud og blev sminket. Det er helt utroligt skønt at deltage i en fastelavnsfest hvor alle er klædt ud og også går op i de andres udklædning.

Vi marcherede ind i gymnastiksalen til musik og herefter blev der taget billeder af de forskellige kategorier af udklædning. Så kunne tøndeslagning gå i gang. Først de midste og så de største. Der blev kåret kattekonger, kattedronninger og bedste udklædninger.

Til sidst mødtes vi på Centrum for at spise lækre fastelavnsboller.
    Lisbeth Høj Østergaard den 23-02-2015
    Ændringer i køreplaner
    Mirjam Løbner Kristensen den 20-02-2015
    Alle elever på skolen har i dag før morgensamling prøvet kræfter med 6 idrætsdiscipliner inden for idrætsmærket. 5 minutter med hver øvelse gør ikke, at man bliver mester, men vi har snakket om, at det man øver sig på, bliver man bedre til.
    Derfor kan det være at nogle af børnene kommer hjem og pludselig begynder at jonglere med bordtennisbold, prøver at nå gulvet med strakte ben, står på ét ben med lukkede øjne, løber baglæns gadedrengeløb, tager armbøjninger eller hopper med samlede ben uden tilløb.
    Lisbeth Høj Østergaard den 16-01-2015
    I tilfælde af snevejr / glatføre
    Tjek skolens hjemmeside om der er aflysninger af buskørsel.
    Skolen er altid åben og der vil være opsyn med børnene også i tilfælde hvor undervisningen er aflyst.