Indvielse af gulvfrise

Mandag d. 26/1

Snoren klippes under bifald fra eleverne Snoren klippes under bifald fra eleverne
Mandag morgen startede med fællessamling i anledning af indvielsen af vores nye gulvfrise på gangarealet ned mod Centrum.

Uge 41 fejrede hele skolen Skole200. 4.-7. klasse arbejdede i jubilæumsugen med milepæle i den danske skolehistorie startende med indførelsen af undervisningspligten i 1814. Til disse milepæle blev der udvalgt billeder og skrevet tekst, som så skulle sættes flot op og give det helt store overblik.

I dag kan alle på skolen så nyde det færdige resultat, som eleverne er meget stolte af. Hvis alle hjælper med at passe på det, holder det måske i lang tid, selv om det ikke er lavet af professionelle.

Man må hjertens gerne gå på frisen med strømpesokker, og man må også vise den til sine forældre.
  • 29-01-2015
    Kerneteammøde 4 og 5 · FIREFEM
  • 29-01-2015
    Generalforsamling i støtteforeningen · 0A · 1A · 2A · 3A · FIREFEM · SEKSSYV
  • Mirjam Løbner Kristensen den 27-01-2015
    I anledning af ugesex-kampagnen '15 opfordres alle forældre til at snakke med deres børn om krop, familie og trivsel, som (til manges overraskelse) er en stor del af seksualundervisningen i folkeskolen.

Herunder er der et link til forældrevejledning til denne snak hjemme.

Det er også mulighed for hjemme at tilgå de aldersdifferentierede undervisnings-sites, der er specialdesignet til kampagnen. Nogle af dem kan der være arbejdet med i skolen allerede.
    www.kroppelop.dk (0.-3. kl.)
    www.migogminkrop.dk (4.-6. kl.)
    www.sexfordig.dk (7.-10. kl.)

Her finder man spil, debatforum, quiz og film, og eleverne kan arbejde med emner som krop, seksualitet, venskab og følelser.

Desuden kan vi reklamere for en nye programserie, der er tilrettelagt i samarbejde med Sex & Samfund, og som undersøger, hvad der sker, når puberteten begynder. Programmerne, der sendes mandag-søndag kl. 18.40 i uge 6, kan fra søndag d. 1. februar også ses på www.dr.dk/pubertetsguiden.
    Lisbeth Høj Østergaard den 16-01-2015
    I tilfælde af snevejr / glatføre
    Tjek skolens hjemmeside om der er aflysninger af buskørsel.
    Skolen er altid åben og der vil være opsyn med børnene også i tilfælde hvor undervisningen er aflyst.

Lisbeth Høj Østergaard den 13-01-2015
    Nye buskøreplaner, gældende fra mandag den 16.2.2015 (efter vinterferien)