Følg os på facebook ...

Randi Liebetrau Poulsen den 05-07-2018
    Kære forældre i 0-1. kl og 2-3. klasse

Efter sammenlægningen af klasserne, har vi desværre opdaget at nogle har "mistet" der barn i klassen, altså at I ikke har barn på skolen/i en af ovennævnte klasser, og derved ikke adgang til forældreintra i den pågældende klasse.
    Jeg har siden i går arbejdet på at finde ud af hvad der er gået galt, og selv supporten har givet tabt.
    MEN jeg tror måske, at det kan løses ved at slette forældreintra på mobil/iphone og installere den igen og tilføje Skave Skole, og derved skulle jeres barn gerne igen være tilknyttet nævnte klasser.

Skulle dette ikke være løsningen, så vil jeg gerne I sender mig en besked på intra, så vil jeg grave dybere i sagen.

Med ønsket om en god sommerferie til jer alle - vi ses igen den 13. august 2018

Sommerhilsen fra
    Randi - Sekretær
    Mirjam Løbner Kristensen den 03-07-2018
    Husk at der kan bookes elevskabe på elevskab.dk til jer der gerne vil benytte den mulighed.
    De ældste elever bruger skabet til opbevaring af værdigenstande, bøger og ting til personlig hygiejne.
    De yngste elever bruger typisk skabet til bøger og ekstra tøj.
    Skabet er et godt sted at opbevare sin telefon i løbet af skoledagen.

Afgangsbevis

Tidligere elever kan via borger.dk selv udskrive kopi af arkiveret afgangsbevis.

På borger.dk  kan du hente en kopi af dit afgangsbevis fra folkeskolen hvis du har taget afgangsprøve i skoleåret 08/09 eller senere.