Legepatruljens afslutningstur

Tirsdag d. 23/6 '15

Nu skulle billderne gerne være synlige Nu skulle billderne gerne være synlige
Efter et helt skoleårs fast arbejde som legepatrulje skulle eleverne fra 6.-7. klasse traditionen tro anerkendes med en afslutningstur.

I år gik turen til Hessellund Søcamping, hvorfra der skulle sejles i Kano til Sdr. Resen. Vi startede med at 6. klasse tog ned på campingpladsen hvor 7. klasse havde overnattet. Alle i legepatruljen kunne så spise morgenmad sammen.

Det var en rigtig skøn og lidt hård tur på 4 timer i strålende vejr. Mon ikke der er nogen, der efterfølgende er lidt solbrændte og har lidt ømme padle-muskler.

Mange tak for jeres fantastiske indsats i løbet af året. Efter at I blev uddannet har I brugt mange af jeres spisefrikvarterer på, at de mindste elever på skolen alle kunne få et godt frikvarter. Det opfylder et vigtigt trivselsmål på Skave Skole.

I har været dygtige til at planlægge, informere om og nytænke ifm. de aktiviteter, der skulle foregå. 6. klasse får lov til at fortsætte, nu som de mest erfarne næste skoleår, hvor vi skal have uddannet nye patruljer fra kommende 6. klasse.